ickworth

Photo of the existing holding room
Visual showing the bar during the day from the entrance
Visual showing the bar during the night
Visual showing the bar during the day from the far side
New bar completed
New bar completed
New bar completed

Ickworth

In the summer of 2011, Macdonald Design were approached by a long-standing associate Robert Read to help design a new bar in the west wing of the prestigious National Trust site in Ickworth. The brief was to provide the holding room of the west wing with a permanent bar to replace the temporary bar that was used hitherto.

Working alongside Robert Read, a design was formulated and presented to the client alongside the visuals you see before you. This was enough to secure the project and an order was commissioned for Aguila Solutionsto manufacture and construct the bar. The project was completed just before Christmas 2011.